Firma Angleze Gold & Co ka nxjerre ne treg produktin me te ri te Apple, iPad mini te mbuluar me ar 24 karatesh! iPad mini Gold (ar) eshte prezantuar ne Pallatin e Grumbulluesve nė Dubai, UAE me daten 15 nentor dhe sic raportohet, Firma ka prodhuar vetem 250 cope! Akoma nuk jane dhene detaje te metutjeshme mbi produktin ne fjale...