Sherbimi online per shperndarjen e fotografive, Instagram tani ka ardhur edhe per shfletuesin e Mozillas, Firefox! Ky sherbim me pare ishte i disponueshem vetem nga telefonat celulare te mencur (smartphone), ndersa para pak kohesh u leshua edhe ne web dhe se fundmi ka bere edhe nje hap tjeter, duke u integruar edhe me Firefox. Ju mund te shkarkoni shtojcen e Instagram per Firefox te shihni fotografite e shperndara nga ata qe i ndiqni!

Shkarko Instagram per Firefox