Zhvilluesit e shfletuesit Firefox sot kane prezantuar nje azhornim te ri i cili eshte integruar ne shfletuesin e tyre Firefox dhe qe e ben keshtu shfletuesin edhe me socjal me rrjetin socjal Facebook. Fjala eshte per Facebook Messenger per Firefox i cili eshte integruar ne versionin e fundit te shfletuesit. Per ta marre kete azhornim te ri, ju duhet te shkarkoni versionin e fundit te Firefox dhe te vizitoni faqen e Facebook Messenger per Firefox dhe me pas klikoni mbi butonin “Turn On.” Shikojeni videon me poshte per ta pare se si funksionon ky proces!