Ne ēdo fundvit jepen ēmime te ndryshme tek personat dhe ndermarrjet e ndryshme. Nder kto ka ēmim edhe per punedhenesin me te popullarizuar. Me gjith baticat dhe zbaticat e shumta ne Facebook kohet e fundit, instituti "Glassdoor" e ka nderuar ndermarrjen si Punedhenesin me te mire ne vitin 2012. Facebook eshte punedhenesi me i popullarizuar ne vitin 2012. Pas tij vijne Apple & Google si shume te popullarizuar. Vitin e kaluar Facebook zuri vendin e trete per Punedhenesin me te Popullarizuar.

Ket' vit Google ka marre vendin e gjashte, ndersa Apple eshte goditur me rende duke u radhitur ne vendin e 34. Arsyeja per radhitjen e mire ndoshta qendron ne kushtet e lirshme te punes dhe ne hapesirat e shumta te hapura, te cilat Facebook u jep punetoreve.