Personalisht jam nje Fan dhe perdorues i Google Reader, por fatkeqsisht ky sherbim do te mbyllet nga Google me 1 Qeshor. Google nuk ka dhene asnje arsye pse ky sherbim do te mbyllet dhe pse kuptohet qarte se tashme interesat jane spostuar ne Google Plus.
Qe kur lajmi eshte bere publik, "webi" eshte rivoltuar mbi kete njoftim. Jane hapur shume peticion per te lene kete sherbim aktiv. Te shofim si do reagoj Google.