Thashethemet kishin filluar nje muaj me pare, por tani eshte zyrtare: Sot, rrjeti socjal i orientuar bizneseve, LinkedIn, lajmeroi se do te bleje aplikacionin e popullarizuar per leximin e gazetave ne smartphone i cili u lansua ne Vitin 2010. LinkedIn do te paguj 90 milion dollare me 90% te shumes prej aksioneve te LinkedIn dhe 10% kesh ne dore.

Ne nje postim ne blog, zevendes presidenti i LinkedIn, Deep Nishar, citoi se blerja e aplikacionit Pulse eshte pjese e vizionit te LinkedIn per t'u bere nje platforme e madhe publikuese.