Instagram e ka prezantuar edhe nje aplikacion te ri, kesaj radhe per xhirimin e videove me iPhone ne menyre perfekte! Aplikacioni ju mundeson te xhironi video ne formatin e plote te kameres (ne ekran te plote) dhe gjithashtu mund te zgjidhni shpejtesine e luajtjes se videos!

Natyrisht, ju mund ta shperndani ate pastaj ne profilin tuaj ne Instagram ose ne Facebook!
Shkarko Hyperlapse nga Instagram per iOS