Mbremjen kur Microsoft prezantoi Windows 10, kompania gjithashtu prezantoi edhe nje lloj "realiteti virtual" qe kemi patur rastin ta shohim me pare tek Samsung dhe kompani te tjera qe merren me ate zhvillim. Per ta pare se si funksionon ky sherbim, Microsoft ka postuar dy video ne YouTube, te cilat mund t'i shihni me posht.