Flipboard, nje nder aplikacionet me te mira per leximin e artikujve ne smartphone dhe Tablet me 50 milion perdorues aktiv mujor, tani ka lansuar edhe versionin e vet per perdoruesit e web-it.

Nderfaqja e re ne web tani duket me e madhe, me e bukur dhe me shume impresionuese! Me kete hap kompania shpreson qe te ngjalle edhe me shume interesin e perdorueseve te vet dhe te sjell dicka inovative tek to!