Qeni i rraces Pitbull, i cili quhet Hulk, peshon 173.4lb (78.6kg) dhe eshte me i madhi ne bote! Ai eshte nje kafshe e trajnuar profesionalisht per t'i mbrojtur ne cdo moment pronaret e vet. Pronari i ketij qeni, Marlon Grannon, thote se eshte mese i kenaqur qe ka nje kafshe te tille ne shtepi e cila kujdeset per sigurine e tij dhe familjes.