Microsoft ka lansuar edhe versionin web te klientit te vet per komunikim me ze, Skype ne fazen beta. Ky sherbim, aktualisht perkrahe shkrimin me chat dhe te folurit me ze (video chat akoma jo). Per momentin ai eshte vetem me ftesa (nese keni nje llogari per testimet beta, mund te klikoni ne kete link per ta provuar Skype per web Beta).