Ne ditet e sotme, shumica prej nesh e perdorim sistemin Torrent per te shkarkuar skedare te ndryshem! Kjo per shume arsye, por njera dhe njeherish me kryesorja nga ato, eshte fakti qe ne nuk paguajme asgje per kete sherbim! Per ta demonstruar me qarte kete gjete, kemi sjellur videon me poshte, e cila e shpjegon se si funksionon sistemi Torrent.