Microsoft sot ka prezantuar edhe zyrtarisht Laptopin e vet me te ri, te quajtur Surface. Hibridi (Laptop dhe Tablet) ne fjale do te vije ne kater ngjyra: Platinum, Graphite Gold, Cobalt Blue, dhe Burgundy. Sistem Operimi do te jete Windows 10 S dhe klientet e pare qe do ta blejne pajisjen, do te marrin gjithashtu edhe 1 vit falas ne Office 365 me 1TB OneDrive. Laptopi Surface do te kete cmimin fillestar prej $999 dhe shitja do te filloje nga data 15 Qershor.


Foto