Nqs jeni duke hasur probleme me identifikimin ne forum ju lutesha te ndiqni hapat e meposhtem:

Pasi te keni mbaruar leximin, mbyllini te gjitha faqet e shfletuesit tuaj, perfshire ate te http://www.lirenti.com

Si te fshini cookiet/biskotat

Nqs jeni duke perdor Mozilla Firefox:

1. Shko tek paneli "Tools" siper ne menu.
2. Selekto "Options".
3. Selekto "Privacy".
4. Ne Private area kliko "Clear Now".
5. Ne "Clear Private Data" zgjithe ne dritare "Cookies" dhe kliko "Clear Private Data Now".
6. Kliko OK.

ose ilustuar me imazhe menyra me e shpejte:
Hapi 1:


Hapi2Nqs jeni duke pedor Internet Explorer 7 dhe 8 vepro keshtu:
1 Zgjithe "Tools" (ne menu siper, nqs nuk e keni mbani shypur ALT nga tastiera)
2 Zgjithe "Internet Options".
3 Hape tabin "General" tab.
4 Ne "Browsing history" kliko butonin "Delete".
5 Ne "Delete browsing history" kliko "Delete cookies" dhe me pas klikoni "Yes".
6 Mbylli te gjithe dhe me pas kliko OK.

Ose menyra e ilustruar me imazh:


Nqs keni Internet Explorer 6.x veproni keshtu:
• Zgjithe "Tools"
• Zgjithe "Internet Options".
• Hapni "General" tab.
• Kliko tek butoni "Delete cookies"
• Kliko OK.

Ilustruar me imazh:Nqs keni Opera 9.
1. Hape menu Tools.
2. Selekto Delete private data
3. Kliko butonin "Details"
4. Zgjithe Delete cookies.
5. Kliko "Delete".
Ilustruar me imazh:


Supozuam qe gjuha e shfletuesti tuaj eshte ne anglisht, per gjuhe te tjera, probleme pas fshirjes mos nguroni te na kontaktoni: mund te perdorni adresen tone te e-mail live[at]lirenti.com