Enderra qe nuk mbahen mend, jane endrra pa interes
o labe kam pare nje enderr....pyet cik plakat e lagjes cfare shpjegimi ka
kam pare sikur kisha veshur nje fustan te bardh....(si nuse)....dhe ecja zbathur mbi balte....se di ishte e gjate si enderr por kaq mbaj mend...
![]()
oiiiiiiiiiiiiii ma fiksuat prz....nuk kam gje se me hengret....si ai qe i verdh i verdh dhe vdiq fare....ca paskeni qene....hahahahhaa
hhahahaha...kot per sport dhe une.....pa nuk iu besoj shume...jo per gje...po si mbaj mend...![]()
kam nje presore...qe cdo gje qe i ndodh e shpjegon me endrra e me horoskop.....boooo sa e fiksuar aman...
dhe un shpesh nuk i mbaj mend...ama ....nuk ka natttttt qe mos te shoh endrra...
edhe ne gjum e kam mendjen aktive![]()
hahahahahha...ka shume persona te fiksuar keshtu...(mami im)....me mer ne tel...te kam pare ne enderr...keshtu keshtu keshtu....pasi mbaron romanin....mire je thot?.....hahahahahha......
ti uroj te mos flasesh ne gjume....pse kam kete pershtypje une?....![]()
hahahahahaha........ka plot njerez kshu. Po sa bejn merak veten e tyre...se gje nuk zgjidhin...
ahahahaha jo tu befsha...jam si qingj kur fle...![]()
hahahahaha pse ku e di ti?...ti fle....per kete pyeten personat e tjere....psh motra vellai....etj...etj....se vete njeriu nuk e kupton
e kuptoj sepse ne mengjes do ndjehesha e sfilitur. Taniii...ti do te besh shoqe edhe ne kte aspekt...sdo te jesh vetem hahahaha. Se e kam lexuar cka then katia kur fle ti ahahahahahahaha....
...
ika un motra se u be von....
notte........![]()
![]()
hahahahahhahaha po ti degjon katen?....katja tap a lumadhe........nuk di cfare thote....nuk eshte vetvetja
....(po e beje si ata te big brother une hahahhahahahah)
kam par sikur ...............kam ik ne bora bora![]()
hahahahahahaha pse kjo qenka sindrom e alidemsave kshu.. jo moj un kam shoqen e ngusht...asnje enderr s shikon qėnia
- - - Updated - - -
Mbrem me ka dal ne enderr Anaidi i bigut prz...... sikur u takuam diku , mes nje grup njerzish.....edhe ai filloi te me shikonte......me ata syt e tij.....o zot sa i mir qe eshteeeeeee........ kaq se mbaj me mend endrren![]()
s'pasna pa