Studim i pergatitur nga KPMG, nje nder 4 firmat me te medha ne bote ne fushen konsulences dhe kontrollit kontabel,
mbi zhvillimin ekonomike te Shqiperise dhe mundesite e investimit ne Shqiperi


Shiko/Shkarko Kėtu