Jennifer Lopez i ri-kthehet publikut pas shtatzanise. Rasti eshte ne prezantimin e filmit ne New York me "Shine a Light" te Martin Scorsese mbi historine e Rolling Stones. Perbri saj disa foto dhe me burrin e saj Marc Anthony

Routers - Per http://www.lirenti.com ReniX