Kjo eshte menyra me e mire dhe me e thjeshta per te gjetu tekste kengesh ne google.com (Zakonisht gjen vetem tekste te huaja)

1. Shkruaj emrin e kenges
2. Hapersire (Space)
3. shkruaj fjalen lyrics

un pershembull kam gjetur Akon beautiful