Me 1 Gusht do te krijohet Eklipsi i Diellit. Ai do te shifet me shume ne shtetet si Kanada, veri te Greenland, ne Arctic, Rusin qendrorea, Mongoli dhe ne Kine.

Nqs jetoni ne ndonje shtet te citur siper mos e humbi kete rast.