Shpesh here na ndodhe qe dokumetat Microsoft Word na demtohen. Dhe shpesh here kur duam ti hapim apo modifikojme marrim nje mesazh gabimi.

Per ti rikuperuar na duhet te instalojme Repair My Word, i cili esht enje program falas ne rikuperimin e dokumentave Word.

Shkarko