do jetonit me nje njeri qe nuk e doni vetem per hir te femijeve???![]()
do jetonit me nje njeri qe nuk e doni vetem per hir te femijeve???![]()
do ta beja , sepse ne rradhe te pare do te mendoja per femijet e mije . sepse mendoj se femija eshte dhurata me e bukur qe mund te marresh ne jete dhe per kete arsye do te beja kete sakrifice ! nuk do te doja qe femija im te rritesh nga dikush tjetr sepse sado qe te sillet mire prape femija do te duket i huaj ne syte e tjetrit , po ashtu edhe femija do te ndjehet i humbur ne pranine e dikujt tjeter . do te sakrifikoja gjithēka per femijet e mije , madje edhe jeten time sepse kur behesh nene nuk mendon me per asgje tjetr perveē femijes tend ! ato qe jane tashme nena mund te na e tregojne akoma me shume se cfare eshte dashuria per femijen e vete !
E verte qe mund te besh ēdo gje per femine tend Anna .Une jap jeten per femite e mi , jane syte e ballit, zemra , qellimi i jetes sime por nuk mendoj qe kjo gje do ishte zgjidhja e problemit.Pse do thuash ti ...sepse femija i djen keto gjera dhe do ishte akoma me keq qe te rritet ne nje ambient pa dashuri midis prinderve .Se ku nuk ka dashuri ka sherr, kjo dhe per nje fjale goje ,mos kuptime, mosmarrveshje ...dhe behet nje jete e pamundur per te gjithe .. Per nje jete ne harmoni per te gjithe duhet dashuri , pa dashuri kot qe i thone Familje ... Ky mendimi im![]()
Nuk funksionon nje marredhenie pa dashuri. Eshte e
vertete qe prindi duhet te mendoje dhe per femijet, por
nuk eshte e meduar kur i lejon ata te rriten ne nje ambient
ku ka vetem sherr apo dhune. Kjo do ndikonte direkt ne
edukimin e tyre dhe menyren se si ata do e perceptojne
nje marredhenie ne te ardhmen. Kjo lloj jetese do u
behej dhe atyre shembull.
Hmmmm, jeta pa dashuri nuk ka asnje kuptim!
Pra edhe nje lidhje e tille do te ishte e demshme per femijet!!!!
Jeta eshte per femijet por e marte e mira, jeta eshte dhe imja, se neser kur te rriten femijet dhe te bejne jeten e tyre, ty burre apo grua qe ke sakrifikuar jeten tende lumturine, gezimin e jetes tende per femjet e tu car te mbetet.
Zgjidhja nuk eshte vetem ajo e ndarjes por eshte qe ne fillim, mendohuni mire cili do te jete nena apo babai i femijes suaj , sepse duke zgjedhur partnerin kini zgjedhur dhe tipin e jetes qe doni.
(Sa per temen, une nuk do te rrija me dike qe nuk e doja vetem e vetem per hir te femijes)
Do sakrifikoja ndoshta cdo gje per femijet e mij,nuk e di ndjenjen e te qenit nene andaj nuk do jipja pergjigjje reale,por nuk do rrija me nje njeri qe nuk e dua me nje njeri qe nuk do e kisha respektuar per aske,femijet me mire do e kishin me dy prinder te ndar se me dy prinder duke u perlar non stop
ku di un!!!!!!!!!!!kur te bona mama do ju kthej pergj.hahaha kiiisss allll you are great
anna po sikur ta dije qe burri nuk ju do prap do te rrini me te,thjesht per kureshtje,dhe mendoni se do jete e lehte te aktroni gjate gjithe kohes ne sy te femije sikur cdo gje shkon mire?
Jo ! Edhe A e din pse ? Se nuk eshte ne pytje vetem jeta e femijeve, dua te jetoj edhe une jeten time si gjith te tjeret![]()
Po...sepse nuk eshte faji i tyre pse mund une zgjodha njeriun e gabuar,per femijet e mi neser jam e afte po,te sakrifikoj jeten time,sepse e meritojne te jene te lumtur!...dhe lumturia e tyre do te jete vete jeta ime
si me paska shpetuar kjo tem mua
Fati mos ta sjellt kte fatkeqsi.....por , nese do me ndodhte ( larg qoft o zot )....un sdo e beja !! Un nje jet kam...dhe sdua ta lidh jeten time me dike qe nuk e dua.......Femijet e mi mbase do kishin vertet nevoj per nje figur mashkullore.....por do perpiqesha te isha vet nen e vet baba .Nuk kan se si te jen femijet te lumtur kur prindrit nuk duhen ...zihen....