Duke degjuar radion me erdhi kjo ide...
Si e keni emrin dhe si donit ta kishit! Dhe pse besoj te gjitheve na pelqen emri jone, por dhe nje emer te preferuar nen sirtar e kemi.
Ju si donit ta kishit emrin?
Duke degjuar radion me erdhi kjo ide...
Si e keni emrin dhe si donit ta kishit! Dhe pse besoj te gjitheve na pelqen emri jone, por dhe nje emer te preferuar nen sirtar e kemi.
Ju si donit ta kishit emrin?
une e kame emrin ANGELINA dhe me pelqen shume emri im ! nuk kam dhe nuk kam pasur asnjehere emer te preferuar pervec ketij qe kam !
Emrin do me pelqente ta kisha Nikol...
e kam xhoi do me pelqente ta kisha pupi![]()
Emri qe kam me pelqen jashte mase sdo kisha deshire ta ndrroja asnjehere,por do me pelqente ta kisha emrin dhe Alessio,emer pak i ri ky por qe me pelqen dhe kur kam lindur une ky emer nuk u lejonte tju vente asnjerit sepse regjimi i atehershem nuk e lejonte kete emer,dhe po ta veje me deshiren tende te interrnonte familjarisht xhaxhi Enver pastaj.![]()
Cfare kuptimi ka tani,kur te gjithe me njohin me emrin qe kam,kenaqsia eshte kur te therrasin me ate emer qe ti deshiron.![]()
un e kam emrin mirjeta por do te doja ta kisha eriola
edhe po ta kisha jona nuk do te me pengnte
do doja ta kisha aldo
edhe Ronaldinho sesht keq ta kisha![]()
![]()
![]()
Mua me pelqen emri qe kam dhe nuk do te doja nje tjeter![]()
po ke shum te drejte...ne nk duhet te mendojme per emer tjeter,edhe mua me pelqen ky qe kam...![]()
Mua me pelqen ky emri qe kam por gjithsesi edhe po ta kisha paul sdo ishte keq.... ose MESSI![]()
po une e kama emrin marko ce dua titerin![]()
un do te doja ta kisha emrin rigels si emri i Noizy
Mua do me pelqente Abigail![]()
Une e kam emrin Flavia dhe do me pelqente ta kishe edhe Magda.