MP3 nga Myspace


Te shkarkojme mp3 nga interneti eshte nje nga sportet me te luajtur dhe shume i preferuar te themi dhe ēdo nga ne ka metodat e tij, kush perdor p2p, kush torrent, kush filesharing dhe te tjeret hidhen nga YouTube ose Myspace. Kjo qe po prezantoj eshte nje program shume i mire per te shkarkuar muzike nga i famshmi social network, MySpaceGrab!!!

Te perdoresh kete software eshte vertet elementar, sapo te hapet programi mjafton te vendosni adresen URL te faqes me kengetarin dhe MySpaceGrab automatikisht do ju shfaq listen me kenge te disponueshme, kliko mbi GO dhe loja mbaroi!! I keshillueshem!!!!

DOWNLOAD FALAS MYSPACE-GRAB