mund te me ndihmoje dikush se si te shikoj tv shqip ne pc?
provova, dhe shkarkova programet qe thote ne http://www.shqiperia.tv/2009/07/live...v-activex.html por nuk punon <sidomos tvsh,tv klan, top-chanel etj>.