Ne rruget bosh te nje kryeqyteti pas feste, ku njerezit fillojne e dalin per vizita vetem nga pasdrekja, vizita e pare e ciftit presidencial eshte ne maternitetin "Koēo Gliozheni".


Suela Hoxha, 33 vjec nga Durresi ka lindur femijen e pare per vitin 2010, vetem 2 minuta pas mesnate. Dhe eshte nje vajze. Cka premton nje vit te ri 2010 shume te mbare.

Por vajza, te cilen e ema ka vendosur ta quaje Elina, ka edhe nje vella binjak, Elvinin. Vellai ka lindur 2 minuta para mesnates.

“Ky eshte nje rast i rralle. Nena do te vendose, por besoj se ajo do t'ia festoje datelindjen ne vitin e mbare 2010 qe do te na bashkoje me Europen. Kjo dite e re sjell shume shprese per te gjitha ato qe ne shpresojme: te tere duam prosperitet ekonomik dhe prospertiteti ekonomik vjen mbi bazen e nje paqeje sociale, te cilen e sjellin njerezit, e sjell politika. Dhe ky eshte urimi im, qe ky vit te jete nje vit plot impenjime”, u shpreh Topi.