Kam hapur kete tem,pasi qe lexova ne kete forum temen: A eshte KUR'ANI shpallje e Zotit?
Eshte hera e pare qe shfletoj kete forum!
Dhe e hapa ket tem,pasi qe duhet te dihet e verteta dhe vetem e verteta.
Ketu dote keni linkun ku eshte nje debat mes Dr.Zakir Naik,i cili mbron Kur'anin ne driten e shkences dhe Dr.William Campbell i cili mbron Biblen ne driten e shkences.
Pasi qe te shikoni kete debat deri ne fund,nga dy dijetare shum te njohur,mund te postoni komente.
Komentet te mos jen me shprehje ofenduse,te ket respekt per njeri tjetrin!

Ketu eshte pjesa e pare: 1\4 http://www.youtube.com/watch?v=XaI0niPwl5U

Vazhdoj edhe pjeset tjera 2\4 3\4 dhe 4/4 pasi qe te shikoni pjesen e pare vazhdoni me tjerat deri ne fund.Ja vlen te ndjeket deri ne fund ky debat,kuptohet per ata qe duan te din te verteten.

Selamu Alejkum!