Per ata qe akoma nuk e kane vizituar qytetin e artit, Firenze (Itali) dhe Galerine Uffizi me piktuar me te famshme te botes, do te mjaftonte vetem nje iPhone per ti shijuar! Uffizi eshte aplikacioni per iPod, iPad dhe iPhone ndertuar nga Parallelo, FALAS, me piktuar e kesaj galerie. Risolucion te larte, video pershkrim, informacione turistike dhe shume burime per te mesuar mbi boten e artit.

Uffizi mund te shkarkohet nga iTunes Store dhe te instalohet me pas ne produktet Apple.

Shkarko Uffizi nga iTunes

Adresa siper duhet tu hapi direkt iTunes.

Foto nga App Uffizi: