Ka shume arsye te forta perse birra eshte me e mire se gruaja.

Mund te shijoni te njejten birre gjate gjithe muajit, pa u merzitur
-Njollat qe le birra hiqen kollaj
-Darken mundet ta hani dhe pa e shoqeruar me nje birre
-Mund te luani futboll apo bingo etj..dhe birra juaj t'ju prese e qete -ne makine ose ne shtepi
-Ju mund ta flakni birren tuaj kur ajo behet bajate
-Birra asnjehere nuk vonohet
-Birra asnjehere nuk behet xheloze kur jeni duke pire nje bire tjeter
-Ajo te heq dhembjen e pijeve alkolike
-Me birren s'eshte nevoja te ndeshesh per ti hequr ambalazhin
-Ju jeni i sigurt qe sa here shkoni ne nje lokal mund ta pini nje birre
-Birres asnjehere nuk i dhemb koka
-Ju s'jeni i detyruar te shpini nje birre ne shtepi me makine.
-Ju mund te pini disa lloje birrash pa ndere vehten fajtor.
-Ju jeni i sigurt gjithmon qe po vini buzet i pari ne shishen e birres
-Birra asnjehere nuk kerkon barazi
-Birra nuk do t'ja dije kur vini dhe hikni nga shtepia