Receta Gatimi
View RSS Feed

Vitamina

Logo e re per eBay

Rate this Entry
eBay eshte faqja me e populluar e asteve online. Kohet e fundit dhe me lajmeri.me. Devin Wenig ne nje koference per shoqerine ka prezantuar Logon e re te eBay.
Ngjyrat kane ngel te njejta e kuqe, blu, e verdhe dhe e gjelber por ajo qe ka ndryshuar eshte forma e tekstit. Shkronjat e vjetra ishin te sfazuara karakteristik kjo qe na viti 1995.

Logo e re:Logo e vjeter:

Etiketa: design, ebay, lajmerime, logo
Kategoritė
Internet

Komente

Trackbacks

Total Trackbacks 0
Trackback URL: