Mendoj se eshte mese e arsyeshme te hapim nje teme me fjale qe nuk i kemi degjuar dhe nuk i dim kuptimin.

Secili nga ne mund te japi shpjegime ose te pyesi per fjalet qe s'kupton!

Nese eshte e shpjeguar nje fjale, ju mund te thoni relativen qe ju perdorni...

Shpjegime te mbare!!!