vjedhesite e gjeli
nje dite disa hajdute kishin hyre ne nje shtepi per te vjedhur kur papritmas nuk gjeten asgje veqse nje gjel dhe ata meduan ta therrrnin gjelin menjeher po gjeli u tha mos me therrni une jam i dobishem sepse i zgjoj njerzit heret te shkojne ne pune ndresa vjedhesit ja kthyen pikerisht duke i zgjuar ata ti po na pengon te vjedhimdhelpra dhe luanesha
nje dite nje dhelper e kritikoi luaneshen pse ajo bente vetem nje kelysh luanesha ja ktheu 1 por luan ?!arra
nje dru arre qe ishte buze rrugeskishte dhene shume fryte kalimtaret
per arsye te frytitia thenin deget me gure e shkopijne pradaj ajo tha epikelluar sa fatekeqe qe jam pikersiht ata qe i gezoj me frytet e mia ma shperblejne me te keqe