Ne kete stine te ftohte, shalli eshte nje aksesor mjaft i doemosdoshem! Te mbash shall nuk eshte thjesht, ta marresh dhe ta vini ne qafe! Shalli percakton stilin tuaj dhe per kete duhet ti kushtoni pa me shume vemendje!Nese jeni personi qe ju pelqejn shallet qofte ato te dimrit apo te stinave te tjera, ndiqni videon meposhte per te mesuar 25 menyra lidhje!