Nese keni nje blog ne shqip dhe doni qe te keni sa me shume popullaritet, nje opsion per te shperndar lajmet jan rrjetet sociale.
Alsociable eshte nje plugin per plataformen Wordpress me rrjete sociale shqiptare.Burimi - Shkarko Alsociable