Google prej disa vitesh ka nisur nje projekt mbi dixhitalizimin e Muzeve boteror. Google Art Project tashme ka ne koleksion 151 partner ne 40 shtete mbare botes.
Me Google Art Project, ju mund te zgjidhni nje Muze, dhe ta vizitoni ate virtualisht!

Shfletimi eshte fare i thjeshte dhe ju mundeson te afroheni deri ne detaje:

Ja pershembull Botticelli me The birth of Venus:Uffizi Gallery ne Firenze

Shiko te gjithe Koleksionet e Art Project