Pershendetje diku ne nje nga komentet lexova qe Epi- Epilepsia eshte e pa sherushme, une ne baze te asaj qe kam lexu dhe di nuk kisha me thene qe eshte semundje e pa sheruar nje mjekim adekuat dhe gjendja e shkakut te epit mund te sjell deri tek sherimi i kesaj semundje me shume te rende per sy sesa pasojat qe i shkakton duke perjashtu te keqen e madhe apo sic njihet grand mall, mjekimi duhet nderprere nese edhe pas 3-5 vite nuk kemi atak te epilepsise.