Tre burra kerkuan Miliona Dollare nga Aktori i Hollywood-it gjoja se ai i kishte ngacmuar sexualisht. Tani njeri prej tyre nuk don te akuzoje.


Nje masazhier nga California e ka terhequr akuzen e tij kunder Yllit te Hollywood-it, John Travolta, qe gjoja se ky i fundit e kishte ngacmuar ate sexualisht. Arsyeja e kesaj ishte mosmarreveshja ndermjet tij dhe mandantit te tij tha Avokati Okorie Okorocha per Revisten Amerikane "Poeple". Masazhieri e kishte akuzuar Travolten ne Janar te ketij viti, qe ai e kishte ngacmuar sexualisht gjate nje procesi te masazhit ne nje Hotel ne Beverly Hills, dhe e kishte nxitur qe te beje sex me te.

Dy Milion Dollare si demshperblim

Menaxheri i Travoltas e pat sqaruar kete, duke thene qe Ylli Amerikan nuk ishte fare ne Californi ne ate kohe, por kishte ndaluar ne Bregdetin Verior te USA-s, ket' duhej ta deshmoje nje fature Restauranti tha ai. Pas kesaj, nje dite me vone Avokati Okorocha nxori edhe nje akuze te ngjajshme ne emer te nje masazhieri tjeter. Te dy masazhieret kerkuan nga 2 Milion Dollare si demshperblim.

Si i trete u paraqit nje Kapiten i Anijes sic shkruan ne RadarOnline.com qe Travolta i kishte ofruar atij (Fabian Zanzi) 12.000 Dollar per te bere sex me te. Faqja citon fjalet e Zanzi-s: "Kur un ju afrova atij (Travoltes), ai e hoqi xhaketen e tij. Aty ai ishte lakuriq. Ai me perqafoi mua dhe me tha qe duhej t`ja beja nje masazh." Zanzi nuk kishte pranuar. Kur u kishte treguar per rastin me te medhenjeve, ai ishte pushuar nga puna, thot ne faqe.

Akuze e pabazuar kunder Travolta-s

Avokati i Travolta-s Martin Singer e pershendeti percaktimin e procedures pare. Ai supozon se Klienti i tij ishte i paster ne pikepamjet e akuzave te bera, sidhe ne ate te personave te tjere qe bejne akuza te pabazuara askund. Aktori i filmave "Saturday Night Fever" dhe "Pulp Fiction" i njohur si John Travolta eshte i martuar me Aktoren Kelly Preston. Cfiti ka 3 femije. Djali me emrin Jett vdiq ne vitin 2009 ne moshen 16 vjecare si pasoje e nje problemi me zemren.