Nje foto e Office per iPad ishte paraqitur disa muaj me pare, ku supozohej se ajo do te funksionoje ne iPad, por fotoja u fsheh shpejt pas publikimit te saj ne internet.


Tani ne faqen BGR konfirmojne se Office per iPad dhe Android do te vije ne muajin Nentor te ketij viti, por lajmi shkon edhe me tutje duke cekur se ky i fundit do te vije per te gjitha pajisjet me iOS. Deri me tani keto jane te gjitha informacionet e perhapura per Office per iOS & Android.