Nese mund t`i besojme atyre cfare jane postuarn e China (faqe kineze me informacione rreth Windows , Windows 8 RTM do te jete Build 8600 dhe ai do te jete gati nga fundi i muajit Gusht.


Ne Windows8China jane postuar disa foto qe na tregojne nje pamje te re te dritareve ne Windows 8 dhe UI (User Interface - Pamja e perdoruesit) e re. Microsoft akoma nuk ka bere ndonje konfirmim final ne leshimin e Windows 8, por sidoqofte nga shume thashetheme dicka del e vertete