Ne ngjarjen e Google, Google I/O 2012 jane prezantuar edhe disa mundesi te reja ne dyqanin virtual te aplikacioneve, Google Play.


Kompanija ka lajmeruar qe do te shtoje mundesine e re per te blere Filma, TV Shows dhe Revista ne dyqanin e vet virtual Google Play duke filluar nga sot. Partneret e Google qe e kane konfirmuar perfshirjen e tyre ne Google Play per te shitur Filmat apo TV Show-t e tyre jane: Disney Networks, ABC, NBC Universal, Sony Pictures dhe Paramount. Ju mund te shikoni LIVE BLOGUN e Google I/O 2012 duke klikuar ketu.