Sa me shume i afrohemi dates se lansimit te Windows 8 RTM e cila do te jete nga fundi i Korrikut, me shume detaje dhe foto rrjedhin ne internet rreth Sistemit te ri Operativ.Ndersa e dime qe me Retail Build (versionin final) do te kemi nje theme te re, tani po e shohim qe edhe Windows Explorer eshte riemeruar ne File Explorer. Ky riemerim i Windows Explorer eshte vetem nje azhornim i vogel i cili na tregon qe Microsoft nuk ka mbaruar pune akoma me ndryshimet aty ketu ne Windows 8. Me heret kemi degjuar se Build (ndertimi) final i Windows 8 do te jete 8500, por akoma nuk ka ndonje verifikim te kesaj.Per ēdo info tjeter te re rreth Windows 8 do te ju informojme! Stay Lirentas!