Te gjithe e njohim motorin me te famshem te kerkimit ne bote, “Google“. Dhe secili prej nesh qe eshte perdorues i internetit ka kerkuar te pakten nje here ne Google nje fjale kyce.

Megjithse jemi 2 jave para fundit te ketij viti Google ka nxjerre listen e fjaleve kyce (keywords) me te kerkuara per vitin 2007 ne kete motor kerkimi. Listat duken shume te detajuara dhe kete vit gjejme listat e fjaleve kyce te ndara ne kategori, te orientuara sidomos per kerkimet ne Shtetet e Bashkuara dhe ato boterore. Ja lista:

Kerkim i shpejte (ne gjithe Boten):
1. iphone
2. badoo
3. facebook
4. dailymotion
5. webkinz
6. youtube
7. ebuddy
8. second life
9. hi5
10. club penguin

Kerkim i shpejte (ne SH.B.A.):
1. iphone
2. webkinz
3. tmz
4. transformers
5. youtube
6. club penguin
7. myspace
8. heroes
9. facebook
10. anna nicole smith

Fjalet qe jane kerkuar me pak ne krahasim me vitin 2006 (ne gjithe Boten):
1. world cup
2. mozart
3. fifa
4. rebelde
5. kazaa
6. xanga
7. webdetente
8. sudoku
9. shakira
10. mp3

Fjalet me te kerkuara ne Google News (ne gjithe Boten):
1. american idol
2. youtube
3. britney spears
4. 2007 cricket world cup
5. chris benoit
6. iphone
7. anna nicole smith
8. paris hilton
9. iran
10. vanessa hudgens

Fushata presidenciale ne Amerike (me te kerkuarit):
1. ron paul
2. fred thompson
3. hillary clinton
4. barack obama
5. john edwards
6. mitt romney
7. john mccain
8. joe biden
9. bill richardson
10. rudy giuliani

Kerkimet me te medha ligjore:
1. borat lawsuit
2. vonage lawsuit
3. iphone lawsuit
4. facebook lawsuit
5. jamie gold lawsuit
6. pants lawsuit
7. mcdonalds lawsuit
8. paxil lawsuit
9. riaa lawsuit
10. dell lawsuit

Kerkimet me te medha te personave te vdekur dhe te atyre qe jetojne:
1. anna nicole smith
2. travis barker
3. vince mcmahon
4. chris benoit
5. fidel castro (jeton)
6. michael jackson (jeton)
7. ryan sheckler
8. bob barker
9. criss angel (jeton)
10. kurt vonnegut

Kerkimet me te medha persa i perket serialeve televizive:
1. heroes
2. lost
3. house
4. 24
5. bones
6. jericho
7. reba
8. scrubs
9. greek
10. caveman

Kerkimet me te medha persa i perket kinemase:
1. transformers
2. 300
3. the simpsons movie
4. epic movie
5. bee movie
6. harry potter
7. hairspray
8. cars
9. iron man
10. amazing grace

Kerkimet me te medha per sa i perket teksteve te kengeve:
1. umbrella lyrics (rihanna)
2. soulja boy lyrics
3. bubbly lyrics (colbie caillat)
4. paramore lyrics
5. lil wayne lyrics
6. taylor swift lyrics
7. apologize lyrics (timbaland)
8. hannah montana lyrics
9. girlfriend lyrics (avril lavigne)
10. avril lavigne lyrics

Kerkimet me te medha per sa i perket zileve per celulare (ringtone):
1. mosquito ringtone
2. 24 ringtone
3. the office ringtone
4. silent ringtone
5. crazy frog ringtone
6. high pitch ringtone
7. final fantasy ringtone
8. ultrasonic ringtone
9. transformers ringtone
10. spider pig ringtone

Kerkimet me te medha per sa i perket recetave ushqimore:
1. master cleanse recipe
2. ratatouille recipe
3. lemonade diet recipe
4. mojito recipe
5. zucchini bread recipe
6. eggplant parmesan recipe
7. dog food recipe
8. chicken salad recipe
9. meatloaf recipe
10. simple syrup recipe

Kerkimet me te medha persa i perket dietave ushqimore:
1. weight watchers
2. jenny craig
3. volumetrics
4. slim fast
5. atkins diet
6. beck diet
7. ornish diet
8. zone diet
9. best life diet
10. mediterranean diet

Kerkimet me te medha persa i perket Fitness-it:
1. pilates
2. bikram yoga
3. spinning
4. cross fit
5. zumba
6. kettlebells
7. triathlon training
8. parkour
9. bosu
10. gym jones