Ne konferencen e Microsoft, Worldwide Partner Conference ne Torrento, zedhendesja e Microsoft, Tami Reller ka konfirmuar se Windows 8 RTM do te leshohet ne javen e pare te muajit Gusht, ndjekur me leshimin perfundimtar qe do te behet ne Tetor i cili do t`i perkrahe 109 gjuhe te ndryshme dhe do te jete i disponueshem ne 231 tregje te botes.

Tami gjithashtu konfirmoi se edhe pajisjet me Windows 8, sidhe vete Tableti i Microsoft, Surface do te vijne nga fundi i muajit Tetor.
Ky lajm eshte marre ne BinLogs, por akoma nuk eshte 100% zyrtare nese Windows 8 RTM do te jete gati javen e pare te muajit Gusht! Per kete ju ftojme te rrini te kycur me mė te rejat ne forum per t`u informuar sa me pare per cdo gje... se shpejti do ta konfirmojme nese kjo eshte zyrtare apo jo.

iceman per Lirenti.com