Versioni final i Windows 8 RTM do te jete numri Build 9200 dhe jo ai 8888 sic ishte dyshuar me heret. Edhe default wallpaper (imazhi baze) i Windows 8 tani eshte konfirmuar.


Ne webfaqen kineze Wind8china.com eshte paraqitur nje imazh i versionit final te Windows 8. Sipas ketij imazhi, versioni RTM (Release to Manufacturing) i Windows 8 nuk mban me numrin qe u mendua me heret te jete "Build 888", por numrin "Build 9200". IT-Blogu TheVerge ka pyetur nje nga burimet e veta dhe eshte konfirmuar se versioni final i Windows 8 RTM do te jete numri "Build 9200".Windows 8 RTM pritet te vije ne javet ne vazhdim, me saktesisht javen e pare te muajit Gusht dhe deri atehere qendroni me Lirenti.com per t`u informuar me saktesisht dhe te jeni te paret qe te mund ta shkarkoni ate.

Emri i plote i versionit final te Windows 8 RTM eshte:

Windows 8 Build 9200.16384.WIN8_RTM.120725-1247

- - - Updated - - -

ja edhe 1 foto per konfirmim;