Nje foto qe ka rrjedhe ne internet, mbase zbulon perfundimisht cmimin e Windows 8 Pro kur e shkarkojme nga Interneti. Sic shihet edhe ne foton me lart, nese doni ta bleni licensen online, ajo kushton 59.99$ ndersa nese doni te porosisni DVD-ne, cmimit i shtohen edhe 14.99$. Si ju duket ky cmim ? Ne forum kemi hapur edhe temen se cilin version te Windows 8 do ta shkarkoni, andaj lini komentet tuaja ne lidhje me ket' dhe nese do ta merrni Windows 8 per kete cmim.