Ne internet kane rrjedhur imazhe te nje Tableti te konvertueshem nga Sony me emrin VAIO 11. Sic shihet edhe ne foton me lart, Tableti do te punoje me Windows 8 dhe numri "11" supozohet te jete ne emer te ekranit i cili thuhet qe do jete 11 inē dhe "duo" per fakti qe ai eshte i konvertueshem dhe ju ofron nje experience me shume sesa nje Tablet.

Fatkeqsisht nuk jane zbuluar detaje mbi specifikat e pajisjes dhe data e lansimit te saj ne treg. Ne foto mund te dallojme qe Tableti ka nje tastiere sidhe nje laps i cili ju mundeson te shkruani me dore apo te shkruani ne tastiere. Se shpejti do te ju informojme edhe me mire rreth specifikave te Tabletit dhe daten e lansimit te saj.