Rreth tre muaj pas lansimit te versionit "Preview" (parashikim) te Office 2013, Kompanija e Microsoft ka lajmeruar se Paketa e Office 2013 ka arritur ne fazen e zhvillimit RTM (Release to Manufacturing) - Dergimi tek prodhuesit.


Ne nje post ne blogun zyrtar, Microsoft tha:

Para pak momentesh, grupi i zhvillimit te Office 2013 nenshkroi ne Release to Manufacturing (RTM) build. Kjo fazen nenkupton se kodimi dhe testimi i versionit te ri te Office 2013 eshte kompletuar dhe ne tani jemi te fokusuar ne leshimin e saj tek konsumatoret tane shtepiak dhe ata te biznesit.
Ata te cilet e blejne versionin aktual te Office 2010 duke filluar nga data 19 Tetor do te kene mundesine te marrin falas nje kopje te Office 2013 kur ajo te filloje shitjen diku ne cerekun e pare te 2013. Sic ishte thene edhe me heret, ata te cilet blejne nje produkt me hardware te bazuar ne Windows RT me daten 26 ose pas saj do te marrin nje version "preview" te Office 2013.

Ne blog gjithashtu thuhej se abonuesit e Office 365 Enterprise do te marrin disa "mundesi te reja" ne nje azhornim ne te ardhmen i cili do te behet i mundshem ne Nentor. Abonuesit e TechNet dhe MSDN sebashku me konsumatoret e Volume Licensing me Software Assurance do te kene mundesine te testojne Office 2013 dikur nga mesi i Nentorit.


Burimi: Office Blog, imazhet permes Microsoft!