Me heret ket' muaj u raportua se Google mund te leshoje disa pajisje te linjes Nexus nga prodhues te ndryshem dhe tani jane publikuar keto imazhe te nje pajisjeje te Sony-t me brand te Google. Pajisja duket shume e ngjajshme me pajisjet e tjera te Sony-t si Xperia T, por kjo pajisje ka logon e Google nga mbrapa duket qe po funksionon me nje version te aksioneve te Android Jelly Bean.

Perderisa imazhet mund te jene te rreme, thashethemet mbi planin e Google qe ka nxjerre se cilido prodhues mund te kontaktoje me Google dhe t`i shpalose idejat e veta per nje pajisje Nexus duke ju permbajtur rregullave strikte te Google. Javet e fundit ne internet jane publikuar edhe disa imazhe te nje pajisjeje nga LG duke pretenduar se ai do te jete smartphone-i i radhes LG Nexus.