Facebook se fundmi pat publikuar lajmin se do te shtoje nje opsion te ri ne rrjetin socjal, e cila ju mundeson perdorueseve qe t`u dergojne mesazhe edhe atyre qe nuk i kane tek shoqeria e tyre. Keto thashetheme qarkulluan neper internet dhe neper disa faqe behej fjale se per kete sherbim, Facebook do te ju kerkoje juve 1 Dollar, perkatesisht 1 Dollar per nje mesazh.

Talenti i televizonit, Micah Johnson, ka postuar keto imazhe ne internet ku shihet qarte qe cmimi i Facebook per dergimin e mesazheve tek ata qe nuk i keni ne shoqerine tuaj, eshte 100 Dollare! Mund te mendoni qe kto foto jane mashtrime, por ato nuk jane!

$100 (£62 / €76) eshte goxha cmim i kripur per nje text, por jemi kurioz te shohim se sa njerez do te paguajne nese do t`u kerkohet ?


Burimi: Geekwire

Imazhet nepermjet Micah Johnson ne Twitter