Gjiganti i prozessoreve, Intel, ka bere nje pyetje interesante: IT-Kompania deshiron te dije se ēfare ndodh ne internet brenda 1 minute ? Pas nje analize te sakte dhe te dhenave te panumerueshme, u publikua nje infografik i cili i jep pergjigje pyetjes interesante. Aty dolen ne drite disa numra jashtezakonisht interesant, si per shembull, brenda 60 sekondave ne internet dergohen rreth 204 milion e-mails (posta elektronike).

Kliko mbi foto per ta pare ne formatin e plote!

infographic_1080_logo.jpg