Pak dite me pare ishte raportuar se Apple do te mbyll sherbimin e blere se fundmi nga Dr. Dre, Beats Music per rreth 3 miliard dollare, por kto thashetheme i hodhi posht nje zedhendes i Apple, i cili citoi se do te kete ndryshime thelbesore, por jo mbyllje te sherbimit ne fjale!

Tani, portali Re/Code raporton se Apple do ta riemeroje ate ne Beats Music dhe kjo thuhet se do te ndodhe ne Shkurt te 2015.